Nie mylić z czkam

Aganderas napisał(a):Czekam i czekam! Czekam! Sobie Czekam:) Przecież - cieszę się. Czekam. No i CZEKAM na płytę. Czekam. Czekam. Czekam. Czekam. Może niedługo już? Sobie tak czekam i czekam:)
Nie mylić z czkam

gingers napisał(a):Aganderas napisał(a):Czekam i czekam! Czekam! Sobie Czekam:) Przecież - cieszę się. Czekam. No i CZEKAM na płytę. Czekam. Czekam. Czekam. Czekam. Może niedługo już? Sobie tak czekam i czekam:)
Nie mylić z czkam
A wygląda prawie jak czkam![]()
Witaj.

Aganderas napisał(a):gingers napisał(a):Aganderas napisał(a):Czekam i czekam! Czekam! Sobie Czekam:) Przecież - cieszę się. Czekam. No i CZEKAM na płytę. Czekam. Czekam. Czekam. Czekam. Może niedługo już? Sobie tak czekam i czekam:)
Nie mylić z czkam
A wygląda prawie jak czkam![]()
Witaj.
No, to może jednak czkam hihih tylko o tym nie wiedziałam![]()

Aganderas napisał(a):Czekam i czekam! Czekam! Sobie Czekam:) Przecież - cieszę się. Czekam. No i CZEKAM na płytę. Czekam. Czekam. Czekam. Czekam. Może niedługo już? Sobie tak czekam i czekam:)
Nie mylić z czkam

nutella0419 napisał(a):Misiek mówił, że chciałby, aby jego teledysk wyprodukowała ta sama osoba, która stworzyła ten oto klip Nosowskiej
http://www.youtube.com/watch?v=WG0RWjGmD4Q
Klimat pewnie ma być podobny.
Co myślicie? Mi sie podoba. Wg mnie to dowód, że mimo niskiego budżetu można wyprodukować ciekawy, niebanalny teledysk. Doda wydała na swój teledysk fortunę, a i tak tylko kręci tyłkiem i powiela pomysły innych.

nutella0419 napisał(a):Misiek mówił, że chciałby, aby jego teledysk wyprodukowała ta sama osoba, która stworzyła ten oto klip Nosowskiej
http://www.youtube.com/watch?v=WG0RWjGmD4Q
Klimat pewnie ma być podobny.
Co myślicie? Mi sie podoba. Wg mnie to dowód, że mimo niskiego budżetu można wyprodukować ciekawy, niebanalny teledysk. Doda wydała na swój teledysk fortunę, a i tak tylko kręci tyłkiem i powiela pomysły innych.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość