Tam nasza delegacja raczej będzie

Ginger napisał(a):No nie, Michał w Łodzi, a mnie pewnie nie będzie... A poszłabym posłuchać, jak tam mu idzie wokalnie. No cóż, będę kolejne koncerty, a może i ktoś znajomy się pojawi i opowieWybieracie się?
O ile 22-ego będę jeszcze w ogóle w Łodzi mieszkać, póki co się nie zanosi...![]()
adh napisał(a):to gdzie się Ginger wyprowadzasz ?
Jak tam Twoje studia?
Napewno ktoś w Łodzi będzie
Ja nie
Ginger napisał(a):adh napisał(a):to gdzie się Ginger wyprowadzasz ?
Jak tam Twoje studia?
Napewno ktoś w Łodzi będzie
Ja nie
Pod koniec czerwca opuszczam Łódź, a jak dobrze pójdzie od października podbijam Kraków
Studia idą dobrze. Mam nadzieję je niedługo skończyć![]()
Może jednak uda mi się na tyle przeciągnąć, żeby być jeszcze w Łodzi 22-ego? Hmmm...
adh napisał(a):Kraków![]()
To świetnie
chyba się nie dziwię, że wszyscy tak tam ciągną
Sama bym chciała choć trochę tam pomieszkać.
Ale Michał Krakowa chyba nie lubi, jeszcze nigdy tam nie występował (po XFactor, bo wcześniej to nie wiem
)
W Łodzi za to będzie już trzeci, albo czwarty raz.
Ginger napisał(a):
Tak, tym razem kierunek KrakówTo świetne miasto, a Łódź już mi się znudziła
W wakacje prawdopodobnie w ogóle mnie nie będzie w Polsce, ale może jeszcze na koncert się załapię
![]()
No co Ty, Michał uwielbia Kraków, sam nam o tym mówił. Może nie miał okazji grać. Z tego, co wiem, Łódź też lubi
adh napisał(a):to życzę Ci, żebyś się załapała na ten koncert, z pewnością warto
wakacje za granicą, jak duża część studentów
, fajnie macie, że tak świat zwiedzacie, póki się jest młodym i bez zobowiązań
oczywiście z tą miłością Michała do Krakowa żartowałam, to miasto muzyki i kultury, aż dziw bierze, że nie udało Mu się załatwić żadnego koncertu w Krakowie, a przecież ma tam dużo fanów.
Ginger napisał(a):adh napisał(a):to życzę Ci, żebyś się załapała na ten koncert, z pewnością warto
wakacje za granicą, jak duża część studentów
, fajnie macie, że tak świat zwiedzacie, póki się jest młodym i bez zobowiązań
oczywiście z tą miłością Michała do Krakowa żartowałam, to miasto muzyki i kultury, aż dziw bierze, że nie udało Mu się załatwić żadnego koncertu w Krakowie, a przecież ma tam dużo fanów.
Dzięki, adhTeż mam nadzieję, że się załapię na koncert, bardzo dawno Michała nie widziałam. I Szpakofanów też
![]()
No, wakacje zamierzam spędzić pracowiciePewnie, dopóki ma się okazję trzeba zwiedzać świat, a nie siedzieć w domu
![]()
No właśnie, mógłby Michał coś zorganizować w Krakowie. Wtedy na pewno bym przyszła
Powrót do Po programie X - Factor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość